Rita Muresan si Tom Boxer, hitul vestimentar la verii

Facebook Twitter Comenteaza
Rita Muresan si Tom Boxer, hitul vestimentar la verii

Rita Muresan va lansa vineri, in cadrul festivalului de moda Mamaia Summer Fashion, o noua colectie intitulata "Chic & Freak", realizata in colaborare cu Tom Boxer.

Colectia cuprinde 20 de piese, costume de baie unicat cu strasuri din cristale Swarovski, lucrate manual, accesorizate si asortate cu tinute vintage realizate de Tom Boxer.

Titlul colectiei reflecta foarte bine stilul impus de aceasta. Ea este o oglinda a personalitatii celor doi si imbina stilul "chic", elegant, al Ritei Muresan, cu stilul "freak", nonconformist, al lui Tom Boxer.

Show-ul de prezentare, ce va avea loc vineri seara, va combina de asemenea cele doua domenii de experienta ale creatorilor.
Astfel, cei ce vor fi prezenti la prezentare vor fi surprinsi de scenariul acesteia, ea fiind regizata precum un spectacol de divertisment.

Za Kaos, fostul DJ al lui Snoop Dogg, va mixa live, special pentru acest eveniment, iar MC-ul Mike Diamondz promite ca va asigura o atmosfera de zile mari.

Ideea ineditei colaborari a apartinut Ritei Muresan, care, fiind prietena foarte buna cu Tom Boxer, a realizat ca au gusturi comune in materie de design vestimentar. Propunerea unei colaborari l-a incantat pe Tom Boxer, el dorindu-si de mult un astfel de proiect.
"Moda a fost tot timpul o pasiune a mea. Toate creatiile mele arata cum as vrea eu sa se imbrace iubitele mele", a declarat Tom Boxer.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod