Sephora, pe piata cu produse noi

Facebook Twitter Comenteaza
Firma de cosmetice Sephora a lansat, in luna iulie, mai multe game de produse. In randul celor exclusive se incadreaza nume precum: Eyliplex, Murad, Rexaline, Smooth-365, Stila, Too Faced, Ulltra, Priorities. In categoria Sephora, clientele au posibilitatea sa incerce: Aristo Punk, Express, Face, Prep&Fix, Green Connection, Men.

O alta noutate a acestei firme este marca Brandt. Lector cunoscut la nivel international, fizician si inovator, doctor dedicat in practica de mai bine de 20 de ani. Dr.
Fredric Brandt este cautat pentru a-si dovedi expertiza in cercetare, tratament si diagnostic in domeniul dermatologiei.

Gama dr. Brandt skincare este evolutia naturala a cercetarii si practicii profesionale a lui dr. Brandt. Pe baza procedurilor inovatoare dezvoltate, acesta a creat o linie de produse cosmetice care sa trateze si sa previna imperfectiunile tenului, facandu-l sa devina sanatos si luminos.

Dr. Brandt skincare reprezinta fuziunea dintre stiinta cu ingredientele active naturale, combinand sisteme sofisticate cu puterea vitaminelor si a ingredientelor botanice puternice impotriva imbatranirii, cum ar fi: ceai verde, ceai alb si extracte de seminte de struguri.

Produsele sunt create sub control dermatologic pentru un maximum de siguranta si eficacitate.

Produsele nu sunt testate pe animale, nu contin arome artificiale si intreg ambalajul este reciclabil, din materiale biodegradabile.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod