Rita Mureșan: "Nu credeam că pot să fiu așa rea"

"Terapia cu îngeri" n-a ferit-o de neplăceri pe creatoarea de modă. Ea a povestit că la un moment dat s-a comportat într-un mod necorespunzător și i-a cerut iertare persoanei față de care a greșit.
"Săptămâna trecută mi-a dat ocazia să cunosc și partea mea întunecată. Am dezvoltat stări care m-au făcut să mă dezlănțui verbal peste o persoană pe care o iubesc. Nu credeam că mai pot să fiu așa de <<rea>>, că cineva mă va mai putea călca așa tare "pe coadă", a scris Rita Mureșan pe pagina ei de Facebook.

"Cu siguranță este o experiență prin care și eu și persoana respectivă era necesar să trecem. I-am cerut iertare. Mă iert și mă accept așa cum sunt.
Cum să apreciezi lumina dacă nu cunoști și întunericul?! Și cum nimic nu e întâmplător, așa era să fie"
, a adăugat ea.

Creatoarea de modă crede că acest incident nu este inutil și reprezintă o lecție importantă pentru ea. "Vom vedea ce avem de învățat împreună din asta. Întotdeauna persoanele pe care le iubim mai mult devin cei mai buni profesori la școala vieții! Ei ai noștri, noi ai lor!", a mai scris Rita Mureșan.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Ianuarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod