Rihanna, fără machiaj şi fără haine, în noul videoclip

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Februarie 2013
Rihanna apare complet diferită în clipul pentru noul ei single, "Stay", cântăreaţa renunţând total la machiaj, dar şi la haine, pentru o interpretare cât mai emoţionantă a unei piese cu un mesaj profund.

De-a lungul videoclipului de aproximativ patru minute, artista în vârstă de 24 de ani este filmată în prim-plan în cadă, doar chipul fără pic de machiaj şi umerii goi fiind complet la vedere, scrie cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Imaginile sunt în concordanţă cu mesajul sensibil al melodiei: clipul scoate în evidenţă o Rihanna mai vulnerabilă şi deprimată, cu un stil departe de cel tipic lasciv şi mai potrivit pentru balada menită să impresioneze, notează agenția.

Mişcările cântăreţei completează atmosfera generală a videoclipului: uneori îşi îndreaptă privirea tristă spre tavan, altădată îşi cuprinde capul în mâini, apărând în cadru unghiile lungi date cu lac de unghii şi un cercel mare din diamant.

"Acest videoclip înseamnă totul! Simplu, dar emoţional!", a scris Rihanna luni pe contul ei de Twitter.

Ea a postat şi un mesaj scris pe aceeaşi reţea de socializare de un fan: "Videoclipul 'Stay' al Rihannei poate părea simplu, dar este şi foarte impresionant.
Chiar trimite şi un mesaj puternic şi adânc."


Clipul, realizat de regizorul preferat al cunoscutei Sade, Sophie Muller, captează şi stelele de mărimi diferite care formează tatuajul de pe spatele Rihannei, completat cu tatuajul dintr-o singură stea de pe urechea ei stângă.

Diverşi critici muzicali au speculat că unele versuri ale piesei ar face referire la relaţia ei turbulentă cu iubitul Chris Brown, cei doi împăcându-se din nou recent, după despărţirea provocată de actele de violenţă ale cântăreţului.

 


Rihanna şi Chris Brown s-au împăcat la începutul acestui an, deşi rapperul se află încă sub incidenţa unui regim de libertate condiţionată, după ce a bătut-o pe iubita lui în 2009.

Relaţia celor doi a reprezentat subiectul multor speculaţii apărute în presa internaţională pe parcursul acestui an, în urma unor mesaje considerate "criptice" postate de cele două vedete pe Twitter.

Într-un interviu acordat realizatoarei de televiziune Oprah Winfrey, Rihanna l-a descris pe Chris Brown drept "iubirea vieţii (sale)" şi a vorbit despre complicatele sentimente pe care le are faţă de bărbatul care a fost condamnat pentru faptul că a agresat-o.

Rihanna a spus că l-a iertat pe Chris Brown pentru agresiunea brutală căreia i-a fost victimă şi consideră că este singura persoană care ar putea să îl ajute pe rapper să depăşească acel moment dificil.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ochi_negri pe 19 Feb 2013, 10:54
    eeh

    Sa nu exageram, este machiata dar sa se dea impresia ca nu ar fi.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod