Rezultatele autopsiei lui Michael Jackson

29 Iunie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Rezultatele autopsiei lui Michael Jackson

Raportul primei autopsii a cantaretului Michael Jackson, decedat la sfarsitul saptamanii trecute in urma unui stop cardiac, a relevat o serie de detalii contradictorii, precum coaste fracturate si urme de intepaturi de ace de seringa, informeaza site-ul femalefirst.co.uk, citat de Mediafax.
 
Coastele lui Michael Jackson erau rupte din cauza eforturilor facute de medicii care au incercat cu disperare sa il resusciteze; patru intepaturi au fost descoperite pe pieptul, parand sa fie rezultatul incercarilor medicilor de a reporni inima starului american, cu ajutorul injectiilor cu adrenalina, potrivit cotidianului britanic The Sun, care a publicat aceste detalii.
Totodata, medicii au descoperit urme de intepaturi de ace de seringa si pe soldurile, coapsele si umerii starului american.

Potrivit acestui raport preliminar, Michael Jackson cantarea doar 50 de kilograme. Medicii legisti au declarat ca stomacul sau era gol, cu exceptia unei pastile, partial dizolvata, care a fost expediata imediat la un laborator, pentru efectuarea testelor toxicologice.

Conform aceluiasi raport, Michael Jackson incepea sa cheleasca, iar parul negru si lung ascundea la baza mai multe zone de scalp cu par scurt.

Medicii legisti americani au descoperit ca starul avea vanatai pe genunchi si in zona tibiei, dar si o taietura pe spate.
Aceasta prima autopsie, efectuata vineri, 26 iunie, a durat trei ore si nu a relevat prezenta unor traumatisme severe suferite de star inainte de deces.


Concluziile finale vor fi date publicitatii peste aproximativ sase saptamani, deoarece medicii legisti din Los Angeles au nevoie de timp suplimentar pentru a efectua testele toxicologice, neuropatologice si pulmonare, inainte de a determina cu exactitate cauza decesului.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod