Raluca Zenga: "Walter e soţul perfect"

Însărcinată în 7 luni, soţia lui Walter Zenga se pregăteşte să aducă pe lume un băieţel, care va purta numele celebrului său tătic.

Raluca e însărcinată în aproape 7 luni. Pe Samira a născut-o la Palermo, acolo unde Walter Zenga era antrenor atunci, dar de data asta va naşte în Emiratele Arabe Unite.

 

"Bineînţeles că voi naşte în Dubai, unde trăim de peste un an. Samira s-a născut în Sicilia, la Palermo, iar frăţiorul ei va fi <<arab>>, născut în Emiratele Arabe Unite. Doamne fereşte cu cezariana, sper să nu ajung la bisturiu - pe fetiţa mea am adus-o pe lume pe cale naturală şi mă rog la Dumnezeu să am parte de o naştere uşoară şi cu frăţiorul ei!", a declarat ea într-un interviu pentru "Pro TV Magazin".

Decizia în privinţa numelui e luată de mult.

Cei doi soţi stabiliseră înainte să afle sexul copilului că daca va fi băiat acesta va purta numele tatălui, Walter. "Numele "Walter" va fi de două ori iubirea vieţii mele", a explicat Raluca.

Spre deosebire de prima sarcină, când avea pofte şi îl tot trimitea pe Walter să-i cumpere pizza margherita, Raluca a mai poftit din când în când la o ciorbă acrită cu borş, "ca la mama acasă".

Raluca este forte mulţumită de familia ei şi de viaţa în Emirate: "Sunt o mămică norocoasă pentru că am o familie minunată, cu o năzbâtie de fetiţă, plină de energie şi un alt bebe pe drum.
Împlinirea mea ca femeie nu a fost completă decât atunci când am înţeles ceea ce înseamnă să fii mamă, îţi deschide o nouă dimensiune în viaţă şi îţi restabileşte priorităţile."


"Cred că am fost foarte norocoasă să îmi întâlnesc soţul la doar 21 de ani, totul a fost atât de spontan, natural şi simplu, o iubire care şi-a urmat un curs ca în basme, ne-am logodit, apoi ne-am căsătorit şi am avut copii...
mai sper doar să trăim fericiţi până la adânci bătrăneţi! Nu mi-aş fi putut imagina un soţ mai iubitor şi mai grijuliu decât Walter. E soţul perfect"
, a mai spus Raluca în interviul acordat "Pro TV Magazin".

 

Foto: Pro TV Magazin

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod