Radu Vâlcan, zi de naştere cu surprize în toiul nopţii

Actorul împlineşte azi 35 de ani şi îşi serbează ziua de naştere alături de iubita lui, Adela Popescu, de colegii din serialul “Pariu cu viaţa” şi de cei de la Teatru Mic.

Actorul împlineşte azi 35 de ani şi îşi aniversează ziua de naştere alături de iubita lui, Adela Popescu, de colegii din serialul “Pariu cu viaţa” şi de cei de la Teatru Mic, acolo unde joacă în piesa “Primăvara la Roma a Doamnei Stone”, în regia Lianei Ceterchi, anunță Pro TV Magazin.

Pentru Radu, aniversarea a început de la miezul nopţii: "Adela mi-a pregătit un desert, fără ca eu să îmi dau seama, mi-a pus o lumânare în el, am suflat, mi-am pus o dorinţă. I-am avut alături de noi şi pe cei doi căţei ai noştri, Paco şi Ciu. A fost cadrul perfect. Apoi am răspuns mesajelor de "La mulţi ani" care au venit pe Facebook. Le mulţumesc tuturor că s-au gândit la mine", a spus actorul pentru ghidul TV.

Conform obiceiului, el va duce pe platourile de filmare şi la teatru prăjituri delicioase făcute special pentru această ocazie de bunica lui: "O să mergem la Buftea cu prăjituri făcute de bunica mea, o să ciocnim un pahar de şampanie printre repetiţii, apoi trebuie să fug la Teatru Mic unde voi avea diseară încă o vizionare cu public înaintea premierei", a mai declarat Radu.

Pentru anul care urmează, Radu îşi doreşte multă sănătate şi vrea să vadă oamenii mai fericiţi în jurul său, notează revista citată.

 

Foto: Pro TV Magazin

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • 237/74 34 63 13 pe 8 Feb 2012, 19:23
    aniverseaza de radu

    la multi ani radu.fercit ziua de nastere.mele cele mai bune urari din camerun.de la prietenul tau de nisip camerun.te ubesck.sandy

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod