Radu Sirbu cauta instrumentisti pentru band

Facebook Twitter Comenteaza
Radu Sirbu cauta instrumentisti pentru band

Radu Sirbu, cel care nu demult ne canta "nu raspunzi la sms", a revenit cu un nou proiect muzical: "MR.&MS", lansand primul single in noua formula - "Love Is Not A Reason To Cry" sau "Dragostea-i o parte din noi" (varianta in limba romana a aceleiasi piese).

Spre marea satisfactie a  artistului, piesa a reusit sa urce foarte repede in topurile de specialitate a radiourilor din Romania si, la numai doua luni de la lansare, a devenit Number One in principalele topuri din tara de origine a interpretului, Moldova, pozitie pe care s-a mentinut timp de cateva saptamani bune.

O alta performanta importanta pe care si-a atribuit-o trupa MR & MS este aceea de a fi nominalizata la Romanian Music Awards la categoria Best New Act.

Trupa, care tocmai si-a lansat pe piata muzicala din Romania albumul de debut (intitulat "Heartbeat"), se pregateste acum intens pentru evenimentul de lansare a acestui material. Pentru ca totul sa fie perfect, MR & MS (respectiv Ana si Radu) petrec ore in sir in sala de repetitii, muncind din greu. Se confrunta insa cu o problema: neavand deocamdata un band propriu, repetitiile se fac cu un band pe care au fost nevoiti sa-l "inchirieze".

Pentru ca proiectul a fost conceput de la inceput cu band, Radu are acum planuri mari. Artistul organizeaza o preselectie de instrumentisti pentru a-si crea propriul sau band, alaturi de care va porni in turneul de promovare a proaspatului lansat album.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod