Cleopatra Stratan lanseaza un nou album

Facebook Twitter Comenteaza
"La varsta de 5 ani", noul album al Cleopatrei Stratan, contine 10 piese, muzica, orchestratia si textul, fiind semnate de tatal micutei artiste, Pavel Stratan. Pe langa piesele care ne aduc tuturor aminte de vremurile lipsite de griji si insorite ale copilariei, albumul mai contine si alte melodii, in stilul cu care micuta ne-a obisnuit deja, prin care Cleopatra incearca sa transmita adevarate lectii de viata.
Pe coperta albumului gasim cateva idei de viata ale Cleopatrei: "La aceasta varsta daca ar fi sa-i multumesc tatalui meu, i-as multumi pentru ca a inteles la timp ca un copil se educa atunci cand sta de-a latul patului, nu de-a lungul."

Lansarea va avea loc la magazinul Diverta, din Bulevardul Magheru, joi, 25 septembrie 2008, orele 16.00 iar primii 100 de cumparatori castiga automat un bilet la concertul Cleopatrei din 20 decembrie, la Sala Polivalenta.

Cleopatra a filmat si un album zilele aceastea - o frumoasa poveste - cu animalute si copii, al piesei "Zunea-Zunea", regizat de Iulian Moga.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod