Pusă pe liber de Pro TV: Iulia Vântur nu va mai prezenta „Ferma Vedetelor“

Conducerea postului a aprobat realizarea unui nou sezon, după succesul primei ediții a show-ului, dar postul de prezentatoare va fi preluat de altcineva.
Primul sezon al emisiunii "Ferma Vedetelor" a înregistrat succesul scontat, iar conducerea Pro TV a luat decizia continuării acesteia. Potrivit ziarului Libertatea, show-ul nu va fi mai însă prezentat de Iulia Vântur.

Potrivit unor surse din Pro TV, se pare că locul ei va fi luat de altcineva, iar producătorii caută deja înlocuitor. În acest sens a fost deja organizat un casting, la care au participat Anamaria Ferentz, Gina Pistol și Lili Sandu, scrie ziarul citat.

Potrivit sursei menționate, motivul care a dus la această decizie ar fi salariul prea mare al Iuliei, în comparație cu pretențiile financiare mai mici ale vedetelor care s-au prezentat la probe.

Întrucât lucrează cu o firmă de impresariat şi contractele ei sunt semnate printr-un intermediar care ţine la statutul de divă glamuroasă şi costisitoare a Iuliei, blonda pare să fi intrat printre primele pe lista de tăieri menite să amortizeze pierderile înregistrate de Pro în ultima vreme şi să sporească profitul postului, scrie Libertatea.

Pe de altă parte, potrivit ziarului menționat, noul sezon nu va mai fi filmat în pădurea de lângă Bucureşti, ci tocmai în Cipru.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod