Charlie Sheen cere 10 milioane de dolari ca să scrie o carte despre viaţa sa

Actorul în vârstă de 50 de ani, care luna trecută a dezvăluit că este infectat cu virusul HIV, a cerut 10 milioane de dolari mai multor edituri pentru a-şi publica memoriile, potrivit femalefirst.co.uk.
Dar din cauza sumei enorme, publisherii au refuzat cererea actorului, mulţi dintre ei spunând de asemenea că viaţa sa este oricum destul de bine cunoscută, având în vedere că este un actor celebru.

Actorul a primit mai multe oferte din partea editurilor pentru a-i publica aventurile scandaloase, dar suma cerută i-a făcut pe mulţi să renunţe. Cu toate acestea, managerul vedetei a declarat că este inundat de oferte şi cel mai probabil cineva va plătit cei 10 milioane de dolari ceruţi.

Charlie Sheen a dezvăluit luna trecută în cadrul unei emisiuni înregistrate că este infectat cu virusul HIV.
Informaţia a devenit publică cu o zi înainte de difuzarea emisiunii. Actorul din serialul de comedie "Doi bărbaţi şi jumătate" a fost aspru criticat după ce s-a aflat că a plătit în plus o prostituată pentru a întreţine relaţii sexuale fără prezervativ, deşi ştia că este infectat cu HIV.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
3 Decembrie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod