Provincialii si Dragos Chircu, primii finalisti pentru "Cerbul de Aur 2008"

Facebook Twitter Comenteaza
Trupa Provincialii si solistul Dragos Chircu sunt castigatorii primei semifinale pentru selectia concurentilor romani la "Festivalul Cerbul de Aur 2008", organizata de TVR duminica, 20 iulie 2008, in emisiunea Taverna estival, prezentata de Iulian Vrabete si Alina Sorescu.

Provincialii au cantat "Time" si "Oameni", iar Dragos Chircu a interpretat piesele "Breathe Easy" si "Dreptul meu". Trupa Provincialii si Dragos Chircu au un CV impresionant, ei fiind, printre altele, castigatorii trofeului Mamaia, in 2005, respectiv in 2006.
De asemenea, ei au primit Premiul Presei la "Festivalul Mamaia 2006".

Finalistii pentru "Cerbul de Aur 2008" sunt selectati pe baza votului telespectatorilor si a notelor din partea juriului, format din realizatorul tv Titus Munteanu, interpreta Dida Dragan, jurnalista Liliana Levinta, compozitorii Adrian Ordean, Mihai Alexandru si Andrei Kerestely si regizorul muzical Alexandra Cepraga.

Primii doi finalisti vor concura cu alti patru, care vor fi desemnati in semifinalele de pe 27 iulie si 3 august.
Finala selectiei pentru "Cerbul de Aur 2008", in urma careia vor fi alesi cei trei concurenti romani, este programata pe 10 august si va fi gazduita, ca si fazele anterioare, de emisiunea Taverna estival, transmisa in direct de TVR 1.

Pe scena Cerbului de Aur 2008 de la Brasov vor urca 30 de concurenti, 27 din strainatate si trei din Romania.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • DEEP CHRIS pe 29 Iul 2008, 18:50
    compozitorii nu au ce cauta in juriu

    compozitorii au interese.ori compu ori vor compune pt.x sau y. Mai mult nu inteleg cum provincialii care si-au batut joc de ambele piese au luat note asa mari.Banuiesc ca fiind compozitori au ureche muzicala.Deci e altceva.DRAGOS CHIRCU merita locul 1 iar JASMINE 2.

    0
    0

  • Profu' de muzica pe 23 Iul 2008, 02:19
    Japca TVR-ista !!!

    JApca model inregistrat a TVR-ului, din nou in actiune ! Daca dragos chircu e un tanar talentat si cu viitor, e incredibil cum au ajuns acolo provincialii. Daca-i auzea A. Andreescu ce-au facut cu piesa lui de suflet, cred ca innebunea. ceva ore de canto, chiar si la varsta asta, nu i-ar strica deloc lui ionut de la provincialii. la cum a cantat rafael melodia "seductie" de la directia 5, ma mir ca nu-l ia marian ionescu solist acolo direct. nu de alta, dar la cati solisti au trecut pe la directia5, nici unul n-a cantat piesa aia comparabil (macar) cu rafael. felicitari rafael ! esti mare de tot ! sa nu-ti para rau pt prostiile astea de concursuri. bataie de joc a fost si in cazul lui tavi colen ! ne batem joc de marile valori in cel mai romanesc stil posibil. vom ramane in tara asta numai noi si tariceanu :)) doamne fereste !!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod