Lenny Kravitz vrea sa incerce bucataria romaneasca

Facebook Twitter Comenteaza
Lenny Kravitz vrea sa incerce bucataria romaneasca

Au mai ramas doar cateva zile pana cand fanii lui Lenny Kravitz isi vor vedea pentru prima data artistul favorit in concert la Bucuresti. Show-ul - inclus in turneul de promovare a albumului "It's Time For A Love Revolution" - va avea loc sambata, 26 iulie, pe Stadionul Cotroceni.

Lenny Kravitz si-a manifestat dorinta ca pe durata scurte sale vizite in Romania sa incerce specialitati ale bucatariei traditionale. Daca micul dejun este tipic american - omleta cu bacon si carnaciori, paine prajita, clatite si cereale - in ceea ce priveste cina, artistul vrea sa guste cat mai multe preparate culinare romanesti, lasand meniul pe seama gazdelor.

De asemenea, lista de cereri a artistului mai cuprinde iaurturi, sucuri naturale, fructe si legume, unt de arahide, jeleu, precum si diferite sortimente de vinuri vechi.

Cei care isi doresc sa il vada pe Lenny Kravitz live ar trebui sa se grabeasca: ultimele bilete pentru concert pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta si de pe www.myticket.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod