Programul special After the Thrones la HBO și pe HBO GO

Noua producție HBO, Despre Urzeala tronurilor/After the Thrones, va fi difuzată la HBO în fiecare miercuri și va fi disponibilă și pe HBO GO.
Emisiunea, prezentată de Andy Greenwald și Chris Ryan, îl are producător executiv pe Bill Simmons și oferă o perspectivă amuzantă asupra detaliilor observate în cele mai recente episoade din Urzeala tronurilor. Andy și Chris vor împărțăși cu fanii tot ce trebuie să știe despre Westeros și nu numai.

After the Thrones le oferă miilor de fani ai serialului Urzeala tronurilor șansa de a analiza evenimentele și implicațiile fiecărui episod difuzat luni. Producția este un nou proiect HBO realizat de Bill Simmons.

Prezentată de fanii Urzeala tronurilor Andy Greenwald și Chris Ryan, fiecare ediție din  After the Thrones va diseca evenimentele din cel mai recent episod al serialului, în timp ce explorează politicile complicate și istoria poveștii epice despre duplicitate și trădare, nobilime și onoare, cuceriri și triumfuri.
Combinând clipuri din episoadele recente cu opinii și prevestiri absurde, producția este rețeta perfectă post-Urzeala tronurilor pentru fanii dornici de informații amuzante și proaspete despre serialul preferat.

After the Thrones este primul serial rezultat din parteneriatul dintre HBO și Bill Simmons, una dintre cele mai influente personalități din media și editorul fondator al Grantland.

After the Thrones va fi difuzat la HBO din 27 aprilie, în fiecare miercuri, după reluarea episodului din Urzeala tronurilor și va fi disponibil pe HBO GO de marți, 26 aprilie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod