Pro TV nu mai face "Vocea României" cu copii

La începutul anului, postul de televiziune anunța într-un comunicat că la următorul sezon al emisiunii vor participa doar copii. Conducerea trustului a decis acum să revină la formatul iniţial al emisiunii.

"După trei sezoane în care a scos la lumină cele mai bune voci din ţară, <<Vocea României>>, show-ul difuzat de ProTV, revine în această toamnă cu o variantă pentru copii. Concurenţii celui de-al patrulea sezon al emisiunii vor fi de această dată cei mici. Criteriile de selecţie şi regulile concursului vor fi aceleaşi, singurul lucru care se schimba fiind vârsta participanţilor. Nivelul competiţiei rămâne la fel de ridicat, antrenorii fiind gata să găsească cele mai bune voci din randul copiilor şi să le facă celebre", se arăta în comunicatul emis de Pro TV la începutul anului.

Conform paginademedia.ro, proiectul cu copii nu mai e de actualitate. astfel că Pro TV va reveni la formatul consacrat. Singura necunoscută în acest moment este cine va face parte din juriu în noul sezon, scrie site-ul citat.

Antena 1 a reuşit deja să-i convingă pe Horia Brenciu şi Mona Segall, producătorul show-ului, să plece de la Pro TV. În plus, potrivit site-ului reportervirtual.ro, Loredana, Smiley şi Pavel Bartoş, poartă negocieri cu postul din Băneasa.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Aprilie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod