Pro TV, dat în judecată pentru nunta gay

Postul de televiziune a fost dat în judecată pentru organizarea şi difuzarea primei "nunţi" de homosexuali din România, în cadrul emisiunii "Patru nunţi şi o provocare".
30 de ONG-uri, un arhiepiscop şi câteva vedete din showbiz au făcut front comun, protestând împotriva emisiunii pe care o consideră un atac la una dintre valorile fundamentale ale umanităţii - familia, ca uniune sacră între un bărbat şi o femeie, relatează wowbiz.ro.

Emisiunea "Patru nunţi şi o provocare" a fost precedată de proteste ale societăţii civile. Mai multe ONG-uri au atras atenția că televiziunea ar trebui să aibă și un rol educativ, nu doar unul distractiv, şi că promovarea ideii că o căsătorie între două persoane de același sex este ceva firesc are consecințe nocive pentru societate.
 
 

În ciuda protestelor, Pro TV a difuzat săptămâna trecută show-ul "Patru nunți și o provocare" în care au participat Mihai Vântu și Daniel Ionescu.
Cei doi au fost desemnati câștigători ai show-ului, iar emisiunea a avut o audiență uriașă, notează wowbiz.ro.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Septembrie 2013
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ionica pe 10 Dec 2013, 15:14
    Toti avem dreptul la libertate.

    Nimeni nu are dreptul sa te judece,cine esti,principalul om sa fii,sa respecti ,si sa iubesti, pe cineva,a-i dreptul.,Intre iubire nu exista lege,alegerea e a ta.De cind lumea ,si pamintul a existat,pro si contra,Gay nu te face nimeni ,te nasti,cu ADN-ul in tine,si cei ,ce invinuesc ,sau urasc,sunt pacatele lor.Nu judeca,si nu ve-i fi judecat.In Portugalia eu locuesc de 13 ani,si majoritatea barbatilor sun gay 90%,cite 5 casatorii gay pe zi,si ce,nu s-a sfirsit lumea.Nu judeca nimeni muncesc cot la cor unul cu altul.in televiziune,medicina,hotelarie,transport,in toate domeniile.Principal ,e ca nu se arata unul pe altul cu degetul ,uite e gay!Romanie a intrat in Europa,si daca vreti sa fiti europeni,schmbativa radical,mentalitatea,si comportamentul.Succes.!!!!!

    0
    0

  • Alexandra pe 25 Sep 2013, 11:46
    ...

    Mi se pare normal ca biserica protesteaza; homosexualii nu se cununa la biserica, deci nu cotizeaza, rezulta bani in minus pentru biserica. E totul foarte clar. Nu vad de ce e o problema ca cineva a aratat o petrecere in care doi homosexuali isi marturisesc iubire. Nu e ca si cum daca nu arati, nu exista. Nu e ca si cum daca exista, te afecteaza cu ceva. Toate discursurile astea despre familie ca celula a societatii mi se pare ca nu isi au locul in aceasta chestiune. Familia exista de cand lumea, la fel si homosexualii, iar homosexualitatea nu a reusit sa distruga "celula de baza a societatii" si nici nu va reusi, pentru ca nu isi propune. Nu alege cineva sa fie homosexual pentru ca s-a plictisit de sexul opus sau pentru ca vrea sa fie diferit.

    3
    2

  • Ionica pe 21 Sep 2013, 23:55
    fara frica de DUMNEZEU

    frati romani mai exista DUMNEZEU lumea isi aminteste de ISUS doar de pasti si de craciun dar D_ZEU e in fiecare zi ; uitati ce scrie in Biblie capitolul Geneza cap 19 cu versetul 24 "Atunci Domnul a facut sa ploaie peste Sodoma si peste Gomora pucioasa si foc de la Domnul din cer si versetul 25 ;A nimicit cu desavirsire cetatile acelea ,toata cimpia si pe toti locuitorii cetatilor si tot ce crestea pe pamint " asa ca cum doriti ca si Romania sa fie arsa si sa nu mai existe pe glob ? ca Sodoma si Gomora ????? !!!! sau sa existe si in tara la noi proxeneti ??? uitati-va la tv Spaniola si vedeti multi proxeneti si video cum face abuz de bebelusi !!! multe persoane angajeaza beyby sister si poate ca sa cistige bani mai multi baga in casa proxeneti si profita de bebelusi aruncati raul din mijlocul vostru, ca pe o masea stricata, si cautati pe BUNUL D-ZEU si faceti rugaciuni ca sa va pocaiti de adevarat si inima voastra sa arda dupa cuvintul BUNULUI D_ZEU AMIN exista dvduri cu sex animalice si cum profita proxeneti de copii si ii fura pe bebelusi ca numai BUNUL D_ZEU STIE cita suferinta e pe pamint si daca ajung pacatele noastre pina la cer pai ajungem ca Sodoma si Gomora

    0
    7

  • FEMEIE normala pe 19 Sep 2013, 23:05
    moderni, dar imorali si anormali

    nu putem sa intervenim peste decizia nimanui.e libertate, dar nu inseamna ca poti fi/face orice sau sa acceptam orice viciu, pt ca e practicat universal. ii blamez, sustin ca nu e normal. acesti gay/lesbi nici nu ar fi existat, daca oamenii ar fi fost de un singur sex - m sau f - ca nu se puteau inmulti. asa am fost proiectati,e clar.

    2
    6

  • Liliana pe 19 Sep 2013, 18:20
    Traim intr-o societate moderna !!

    La noi in Romania biserica are prea multa putere !!! Parca ar fi Spania pe timpul lui Franco !! Fiecare are dreptul sa iubeasca pe cine vrea !! Cui nu ii place sa nu se uite !! Prea multi ¨puritani ¨falsi in Romania !!! Pentru o tara asa corupta ... si fara moralitate sa protestezi impotriva homosexualitatii in Ro mi se pare f.f. fals !! In Spania nu e ilegal, sunt f multi ¨Gay¨ in televiziune dar nu vezi ( sau poate de aia nu vezi ¨ atata corp dezvelit si atata destrabalare la T.V. Impotriva desconsiderarii femeii si coborarii ei la nivelul de obiect al placerii barbatului si nimic mai mult- de ce nu protesteaza nimeni???? Tara de puritani falshi !!!

    24
    4

  • Diana pe 19 Sep 2013, 18:03
    suntem oameni toti

    suntem oameni toti...nu conteaza daca suntem gay sau "normali"...bravo lor ca au hotarat sa isi arate dragostea public..

    17
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod