Pro TV a renunțat la "Dansez pentru tine"

Emisiunea-concurs nu a mai fost inclusă în grila de programe, întrucât conducerea postului nu a asigurat bugetul pentru noul sezon.
Echipa de producţie a show-ului caută acum soluţii de avarie pentru înlocuirea spectacolului care, ani de-a rândul, s-a aflat în topul audienţelor, scrie Libertatea.

"Pe vremea asta trebuiau alocaţi banii pentru producerea sezonului 15, dar, din cauza lipsei fondurilor, s-a luat decizia ca show-ul să nu mai fie produs. Emisiunea va fi înlocuită cu o altă producţie, probabil una fără nume mari, cu angajaţi din Pro, realizată, fireşte, cu cheltuieli minime. Ne-am luat adio de la «Dansez»...", au dezvăluit surse din cadrul Pro TV, citate de Libertatea.

Informațiile despre problemele financiare ale postului de televiziune și despre vedetele care pleacă la alte trusturi au apărut în urmă cu câteva săptămâni, iar zvonul despre renunțarea la "Dansez pentru tine" a prins contur când presa a scris că Ștefan Bănică Jr.
nu acceptă o reducere a contractului pe care îl are pentru prezentarea show-ului.

Pe de altă parte, exodul vedetelor de la Pro TV nu se oprește aici. Potrivit Libertatea, Oana Cuzino este curtată de trustul Intact, dar şi de Prima TV, care şi-o doresc ca prezentatoare a unei emisiuni pe teme medicale. Până în prezent, ea nu a ajuns la un acord cu un alt post TV, notează ziarul citat.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Martie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod