Prinţul William a speriat o fetiţă

Prinţul a fost pus, joi, într-o situaţie jenantă, în timpul vizitei sale la Glasgow, după ce o fetiţă de patru ani a refuzat să primească un sărut pe frunte de la el.

Prinţul William al Marii Britanii şi soţia sa, Kate, s-au aflat într-o vizită în Scoţia joi, iar la sosirea la Glasgow au fost întâmpinaţi de sute de oameni.

Printre aceştia se afla şi Shona Ritchie, o fetiţă de patru ani, care a aşteptat timp de mai multe ori pentru a-l cunoaşte pe prinţ.

Mama copilei, Karen Ritchie, a declarat că fetiţa a dorit să se îmbrace ca o prinţesă pentru eveniment şi că a aşteptat toată dimineaţa pentru a-i cere prinţului William un pupic, scrie site-ul news.sky.com, citat de agenţia Mediafax.

"Aşteptam de mai multe ore.

În final, şi-a adunat tot curajul pentru a-i cere un pupic, prinţul s-a aplecat spre ea pentru a o săruta pe frunte, dar Shona s-a ruşinat atât de tare şi s-a retras", a declarat Karen Ritchie.


William, al doilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, şi soţia sa, Ducesa de Cambridge, aşteaptă un copil în luna iulie a acestui an.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Aprilie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod