Prinţul Harry, implicat într-un accident

Motocicleta poliţistului s-a înfipt pe jumătate mașina lovită, iar şoferul zăcea în interior, lipsit de cunoştinţă şi înconjurat de airbaig-uri


Poliţiştii au fost fantastici şi au intervenit imediat, acordându-le primul ajutor răniţilor până la sosirea ambulanţelormartor
Aceeaşi sursă spune că l-a văzut pe prinţul Harry, în vârstă de 29 de ani, ţinâdu-şi capul în mâini, privind apoi în mod constant prin geamul din spatele automobilului către cei doi bărbaţi accidentaţi şi afişând "o expresie îngrijorată".

În noaptea de joi spre vineri, poliţistul din garda de securitate a prinţului a fost externat, iar autorităţile au anunţat că şoferul de taxi se află la rândul său într-o stare stabilă.

Poliţia metropolitană a anunţat că a iniţiat o anchetă pentru a investiga circumstanţele în care s-a produs acel accident, relatează ziarul citat de Mediafax.

Potrivit unui biciclist, care a dorit să rămână anonim, convoiul prinţului Harry, alcătuit din două automobile Range Rover şi patru poliţişti motociclişti, circula "cu o viteză incredibil de mare".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod