Prințesa Sofia a Suediei este însărcinată

Prinţul Carl Philip, fiul cel mic al regelui suedez, va deveni tată în aprilie 2016, soţia sa, prinţesa Sofia, fiind însărcinată cu primul copil al cuplului, anunţă revista People, citată de Mediafax.

Primul copil al prinţesei Sofia şi al prinţului Carl Philip se va naşte în luna aprilie a anului viitor, a confirmat familia regală suedeză, într-un comunicat de presă.

Bebeluşul va fi al cincilea în ordinea de succesiune la tronul Suediei, după cum au declarat pentru revista People surse diplomatice suedeze.

Prinţul Carl Philip, fiul cel mic al regelui suedez, s-a căsătorit cu fostul model Sofia Hellqvist într-o ceremonie religioasă care a avut loc în luna iunie, în capela Palatului regal din Stockholm.

Carl Philip, în vârstă de 36 de ani, ocupă locul al treilea în ordinea de succesiune la tron, după sora sa mai mare, prinţesa moştenitoare Victoria, şi după fiica acesteia, prinţesa Estelle.

Carl Philip are, din aprilie 2010, o relaţie cu Sofia Hellqvist, un fost model în vârstă de 30 de ani, care a devenit cunoscută după ce a participat la un reality show intitulat "Paradise Hotel".

De asemenea, Sofia a lucrat ca model topless şi ca instructor de yoga.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod