Prințesa Charlotte a împlinit un an - FOTO

Prințul William și soția sa, Kate, au postat duminică pe Twitter patru noi fotografii ale fiicei lor, Prințesa Charlotte, care a împlinit luni un an, relatează AFP, citată de Agerpres.
Ducele și Ducesa de Cambridge au difuzat noile fotografii ale Prințesei Charlotte înainte de prima aniversare a fiicei lor, scrie pe contul de Twitter al Palatului Kensington, reședința londoneză a lui William și Kate.

Imaginile Prințesei Charlotte de Cambridge, a patra în ordinea succesiunii la tronul britanic, au fost făcute de Kate în luna aprilie la reședința din Norfolk.

Trei poze au fost făcute în interior. În două dintre acestea, Charlotte Elizabeth Diana poartă o rochiță roz cu motiv floral, iar în celelalte două este îmbrăcată cu o rochiță bleu, tot cu motiv floral.


Într-o fotografie, prințesa are în față o carte pentru copii, iar în poza făcută în grădină ea împinge un cărucior în care sunt cuburi cu literele alfabetului.

De la nașterea sa, la 2 mai 2015, Charlotte nu a fost văzută decât de două ori în public — în ziua în care s-a născut și cu ocazia botezului, notează Agerpres.

William și Kate doresc ca fiul lor George, în vârstă de 2 ani, și Charlotte să crească departe de atenţia presei.


Foto: Hepta
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • xyz pe 3 Mai 2016, 14:59
  Absolut

  Absolut cu nimic speciala fata de alti copii. Faptul ca s-a nascut intr-o familie regala nu o face speciala, poate doar pentru prostii slugarnici.

  1
  1

 • carenina pe 3 Mai 2016, 11:20
  Mica pritesa

  seamana cu buni...

  2
  2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod