"Prince a fost chemat sa ajute la resuscitarea lui Michael"

de Ileana Voicu Ghinea, 13 Septembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza


Sora lui Michael Jackson povesteste ca doctorul Conrad Murray  l-ar fi chemat pe Prince ca sa...il ajute sa il resusciteze pe cantaret! "L-a strigat pe Prince... Prince s-a uitat la el cand facea asta. Nu se face asa ceva unui copil, mai ales ca stiai dinainte sa il chemi ca Michael nu mai era in viata", povesteste sora megastarului intr-un interviu pentru Barbara Walters.

Tot La Toya descrie si cum arata Michael, inainte de a fi dus pe ultimul drum.

"Avea perle albe de sus pana jos, siruri intregi, care il inconjurau.
Si o centura mare de aur. Ca cea care ti se da cand castigi la box. Era machiat, iar parul era aranjat foarte frumos. A fost machiat exceptional"
, spune La Toya.

Paris, fiica starului a fost cea care i-a pus pietre pretioase la gat. Familia a lasat in sicriu o pereche de ochelari de soare, una dintre celebrele lui manusi, dar si alte lucruri personale.

La Toya a fost printre primii care au venit la capataiul lui Michael, la moartea acestuia. Ea a semnat certificatul de deces si a luat in grija corpul neinsufletit al starului.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • vidya1997 pe 23 Apr 2010, 20:59
    Prince

    Asa ceva nu se face uni copil.Sunt de varsta lui Prince stiu multe despre familia Jackson,dar cand am auzit ce a putut sa faca acel doctor aproape mi-a venit rau.Aproape.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod