Courtney Love s-a revoltat

de Iulia Anghel, 13 Septembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Courtney Love s-a revoltat

Artista este revoltata pentru ca Activision, un producator de jocuri video, a folosit imagini cu Kurt Cobain in jocul video Guitar Hero 5, sustine Mediafax. Love ameninta producatorul cu un proces rasunator si, mai mult decat atat, dupa ce a facut aceste declaratii a blocat accesul public la contul sau de Twitter, acolo unde a si facut anuntul.

Reprezentantii Activision, compania care produce Guitar Hero, sustin in schimb ca pot proba prin documente purtand semnatura lui Courtney Love ca vaduva lui Kurt Cobain si-a dat acordul pentru crearea unui avatar al fostului solist Nirvana, care urma sa fie folosit in jocul video.

Desi nu se stie in prezent care dintre parti are dreptate, Courtney Love nu a convins prin argumentele aduse pe Twitter, scrise intr-un stil caustic, incoerent si condimentat cu injurii.
Ea spune intr-unul dintre posturi ca nu a acceptat folosirea avatarului, cerandu-le celor de la Activision crearea unei alte variante. Cu toate acestea, Love admite ca ar fi semnat sub presiune un acord cu producatorul jocului, dar pretinde ca nu a primit niciun ban pentru asta.

Courtney Love a devenit celebra ca solista a trupei de rock alternativ Hole, dar si ca sotie a lui Kurt Cobain, solistul trupei Nirvana, care s-a sinucis in 1994.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod