Primul succes al Miscarii de Reciclare - Galati

24 Iunie 2009
Facebook Twitter gplus Comenteaza
Primul succes al Miscarii de Reciclare - Galati

Miscarea de Reciclare, primul proiect national de educare a publicului larg in privinta reciclarii (ambalaje, DEEE si alte tipuri de deseuri), si-a inceput activitatile pentru vara anului 2009. Primele evenimente cu publicul larg ale programului, patronat de catre Ministerul Mediului, organizat de Roddia si avand ca partener media principal Societatea Romana de Televiziune, au avut loc sambata, 20 iunie, la Galati.

"Militantii" Miscarii de Reciclare au organizat o caravana a biclistilor, distribuind mere verzi si materiale informative, iar seara, evenimentul a continuat in piata din fata Casei de Cultura a Sindicatelor, unde la cortul special amenajat au avut loc concursuri de creativitate recycle art si de benzi desenate.
Atmosfera a fost intretinuta de trupe precum Directia 5, Sarmalele Reci si Drum Cafe.


"Ne-am simtit foarte bine la Galati si am observat ca galatenii au fost foarte receptivi la mesajul Miscarii de Reciclare. Avem asadar niste primi aliati in lupta contra deseurilor reciclabile.
Asa cum am mentionat si initial, am reusit sa-i atragem de partea noastra printr-o atmosfera deschisa si primitoare, trupele noastre fiiind dintre cele mai pasnice", a declarat Iulia Sarbu, project manager Miscarea de Reciclare.

Orasele care vor urma in cadrul traseului Miscarii de Reciclare, pe parcursul urmatoarelor luni, sunt Iasi, Sibiu, Cluj, Brasov, Craiova, Constanta, Vama Veche, Costinesti, Mamaia, Timisoara si Bucuresti.
Printre artistii care vor mai transmite mesajul Miscarii de Reciclare se numara si Timpuri Noi, Omul cu Sobolani, Proconsul si Bere Gratis.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod