Hard disk portabil roz

Sa detii un hard-disk portabil nu mai este un lucru atat de neobisnuit, ba chiar un HDD portabil este de multe ori foarte necesar. Cum insa noua, femeilor, ne plac gadgeturile "vesele", Samsung...
Sa detii un hard-disk portabil nu mai este un lucru atat de neobisnuit, ba chiar un HDD portabil este de multe ori foarte necesar. Cum insa noua, femeilor, ne plac gadgeturile "vesele", Samsung a anuntat lansarea unor astfel de dispozitive create special pentru reprezentantele sexului frumos - hard-disk-urile externe Mini S2 in doua culori vesele: roz si albastru.

Hard-disk-urile portabile de 2,5 inch, care vor fi disponibile in nuantele Sweet Pink (roz), Ocean Blue (albastru) si Snow White (alb), se conecteaza la computer sau laptop prin USB si dispun de capacitati de stocare cuprinse intre 160 si 500 de GB.


Hard-disk-urile au fost lansate pe piata in toamna anului trecut, in prezent Samsung completandu-si "colectia" cu cele doua noi culori pentru femei. HDD-urile vor fi prevazute cu software pentru backup-ul datelor si pentru encriptarea acestora.

Mini S2 are dimensiunea unui card de credit, este prevazut cu un indicator al capacitatii disponibile, poate fi parolat si, daca nu il folosesti o anumita perioada de timp, intra in modul standy, ca sa nu consume energie.

Deocamdata versiunile Sweet Pink si Ocean Blue au fost lansate doar in Coreea, insa probabil ca pana la sfarsitul acestei luni vor fi disponibile si in Europa.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod