Primavara plina de evenimente la Baneasa Shopping City

5 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Primavara plina de evenimente la Baneasa Shopping City

In fiecare weekend al lunii martie, doamnele au parte de un tratament special in Baneasa Shopping City. Cele care au facut cumparaturi in valoare de minimum 100 lei in  Baneasa Shopping City si Feeria vor putea beneficia de sedinte gratuite de machiaj, manichiura, hair styling si masaj.

Tot in acesta luna, clientii mall-ului pot participa la programe speciale precum demonstratii de tango, sedinte de infrumusetare gratuite, concurs de skandenberg, demonstratii de arta culinara. Vor exista si programe dedicate copiilor.

In weekend-ul 7-8 martie, atat sambata cat si duminica, intre orele 16.00 si 19.00, perechi de dansatori profesionisti ai Studioului de Dans "Mihai Petre si Elwira Duda" vor face demonstratii de tango. Spectatorii pot dansa alaturi de dansatorii profesionisti.

Sambata, 7 martie, incepand cu ora 11.00, se lanseaza cel de-al patrulea DVD "Superbebe Education", la locul de joaca Magic City. Duminica, 8 martie, intre orele 16.00 - 17.00, va fi anuntat cuplul castigator al campaniei "Designed to love you", dar si castigatorii excursiei la Venetia.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod