Prima poză cu Robbie Williams şi fetiţa lui

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Septembrie 2012
Cântăreţul britanic a postat pe Twitter prima imagine cu fetiţa lui, Theodora Rose, în vârstă de doar trei zile.
În imagine, copilul este surprins în timp ce doarme liniștit pe pieptul tatuat al tatălui ei.

Ayda Field, soţia starului în vârstă de 38 de ani, a născut marţi după-amiază primul copil al cuplului. "Slavă Domnului, Theodora Rose Williams, cunoscută şi sub numele de Teddy, s-a născut la ora 15.33, pe 18 septembrie 2012, şi a avut la naştere greutatea de 3,28 kilograme. Bebeluşul, mămica şi tăticul sunt cu toţii extaziaţi. Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele voastre", a scris cântăreţul în vârstă de 38 de ani.

Fostul membru al grupului Take That dorea să asiste neapărat la naşterea fiicei sale şi, aflat în prezent în turneu în Marea Britanie, a decis să închirieze un avion privat care să îi stea permanent la dispoziţie, pentru a ajunge cât mai repede la Londra.

Anterior, starul declarase că doreşte să îşi crească fiica în Marea Britanie şi nu la Los Angeles, unde locuieşte alături de soţia lui, o americancă de origine turcă.
"Nu vreau ca bebeluşul nostru să fie educat la Los Angeles, pentru că aş prefera ca ea să înveţe emotivitatea şi fineţurile britanice. Vreau ca bebeluşul meu să deţină paşaport britanic, dar încă nu am decis unde va creşte copilul", declara Robbie Williams, în urmă cu câteva săptămâni.

Robbie Williams şi Ayda Field s-au cunoscut la puţin timp după ce cântăreţul britanic s-a externat dintr-o clinică de tratare a dependenţei de droguri, în 2007. Aceea a fost a doua internare a starului, prima având loc în 1995, la puţin timp după ce Robbie Williams a părăsit grupul Take That, notează Mediafax.

Artistul a cerut-o în căsătorie pe Ayda Field în noiembrie 2009, în timpul unei emisiuni radiofonice din Australia.
Înainte de nuntă, potrivit presei britanice, cântăreţul ar fi convins-o pe viitoarea lui soţie să semneze un contract prenupţial, pentru a-şi proteja averea de aproximativ 100 de milioane de dolari, în eventualitatea unui divorţ.

Robbie şi Ayda s-au căsătorit în august 2010 în cadrul unei ceremonii spectaculoase, ce a fost organizată la vila pe care artistul britanic o deţine la Los Angeles.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod