Prietenie neaşteptată: Justin Bieber şi Jennifer Aniston şi-au făcut un selfie împreună

Cântăreţul canadian Justin Bieber şi-a surprins fanii de pe Instagram postând un selfie în care apare alături de actriţa Jennifer Aniston.
În imaginea alb-negru, Jennifer Aniston, 46 de ani, stă aproape de cântăreţul în vârstă de 21 de ani, care mimează o figură şocată. Cei mai mulţi dintre fanii celor doi au considerat selfie-ul neaşteptat, prietenia dintre cei doi fiind de-a dreptul surprinzătoare.

Dar Jennifer şi Justin au ceva în comun. Este vorba despre Selena Gomez, fosta iubită a lui Justin, şi o mare admiratoare a actriţei din serialul Friends.

Bieber şi Selena au avut o relaţie timp de doi ani. Actriţa şi cântăreaţa Selena Gomez a declarat în nenumărate rânduri că Jennifer Aniston este idolul său, iar faptul că Justin s-a fotografiat alături de aceasta ar putea indica faptul că doreşte să-şi impresioneze fosta parteneră.

Cei doi au realizat selfie-ul cel mai probabil în culisele emisiunii The Ellen DeGeneres Show, ambii fiind invitaţi în cadrul aceleiaşi ediţii, potrivit people.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod