Pretentii de vedeta la Ciuc Summer Fest

de Nicoleta Tarantus, 14 Iulie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Pretentii de vedeta la Ciuc Summer Fest
Faithless, Pink Martini si Gary Moore vor fi headlinerii Ciuc Summer Fest, festivalul urmand a se desfasura in perioada 16-18 iulie, in cadul complexului Zone Arena.

Desi nu au avut pretentii extravagante, artistii Ciuc Summer Fest vor beneficia de 10 cabine, precum si o camera cat mai izolata de agitatia din culise, special pentru cele doua artiste, Sister Bliss, membra a trupei Faithless, si China Forbes, solista orchestrei Pink Martini, care calatoresc in cadrul acestui turneu alaturi de copiii lor de 3 si respectiv un an.
 


Thomas Lauderdale, liderul Pink Martini, a specificat ca in cabina sa de backstage si-ar dori sa aiba la dispozitie si o pianina, artistul fiind obisnuit sa repete inca o data, neacompaniat, inainte de a intra pe scena.

Gary Moore a insistat sa aiba camera de hotel pe un etaj de nefumatori, celebrul chitarist interzicand fumatul chiar si in zona de backstage. Pe langa renumele international, ceea ce au in comun cei trei headlineri este si inclinatia spre o dieta sanatoasa, acestia solicitand ca meniul fiecarei mese sa includa fructe si legume proaspete, sucuri naturale, lactate, precum si diferite preparate vegetariene, alaturi de mai multe sortimente de ceai, vin si ciocolata.
Desi tin la dieta sanatoasa, membrii Faithless isi doresc ca dupa concert sa aiba in backstage si cateva portii de pizza, pe care le vor "asezona" cu bere Ciuc.

Miercuri, 14 iulie, in intervalul 10:00 – 21:00, doar de la casa de bilete a complexului Zone Arena, elevii si studentii vor putea achizitiona in baza carnetului vizat, bilete la pret redus pentru oricare dintre cele trei zile: 75 de lei pentru Gazon B,  145 de lei pentru Gazon A si 200 de lei pentru un bilet cu loc la Tribuna.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod