Premii pentru fanii Depeche Mode

27 Octombrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Premii pentru fanii Depeche Mode

Turneul mondial "Tour of the Universe 2009" al legendarei trupe Depeche Mode va ajunge si in Bucuresti in primavara anului viitor, pe 16 mai 2009. Cei care se vor grabi sa-si cumpere bilet sa-i vada live pe Dave Gahan & Co. in Parcul Izvor din capitala, vor avea si sansa de a intra in culisele concertului din 16 mai sau de a intra in posesia unui autograf de la Martin Gore.

Fanul norocos care va plasa prima comanda de bilete pe myticket.ro in ziua de 27 octombrie, va avea ocazia sa vada cum este viata din spatele refelectoarelor, intr-un tur de backstage in seara concertului, inainte ca Depeche Mode sa urce pe scena.


Mai mult decat atat, cumparatorul biletului cu numarul 165 va avea si el o surpriza, fiind rasplatit cu un suvenir de colectie: anuntul oficial al turneului "Tour of the Universe 2009", semnat chiar de "geniul muzical" al trupei, Martin Gore.

Incepand de luni, 27 octombrie, biletele pentru concertul Depeche Mode vor fi disponibile online, pe myticket.ro, si in reteaua magazinelor Diverta. In functie de pozitia fata de scena, exista mai multe categorii de pret, 100, 120, respectiv 190 lei, iar biletele VIP vor costa 360 de lei.


"Tour of the Universe" marcheaza cel de-al 28-lea an din cariera Depeche Mode, si se anunta inca de pe acum evenimentul muzical al anului 2009, fiind una dintre cele mai spectaculoase reprezentatii live a trupei, care va atrage numai in Europa peste 1.3 milioane de fani.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod