Povestea vânzătoarei de hamburgeri care a ajuns sosia prinţesei Kate Middleton

La început, când a primit primele complimente, a crezut că oamenii sunt amabili. Dar după ce tot mai mulţi clienţi i-au spus uimiţi cât de mult seamănă cu Kate Middleton, Heidi Agan, în vârstă de 32 de ani, şi-a dat seama că aveau dreptate: asemănarea este incredibilă. Aşa că a plecat de la localul în care vindea hamburgeri şi a devenit model la o agenţie londoneză.

Pe vremea când lucra la localul Frankie and Benny’s, Heidi nici nu se gândea că viaţa ei s-ar putea schimba atât de mult, doar pentru că seamănă cu o celebritate. Dar după ce o mulţime de clienţi i-au spus că nu pot face diferenţa între Kate Middleton şi ea, şi-a dat seama că are o şansă să facă altceva.

"Oamenii intrau şi îşi spuneau: <<Ea este!>>. Alţii veneau la mine în timp ce lucram, convinşi că sunt Kate. Când fiica mea a văzut-o într-o revistă, a spus <<aici eşti tu, mami>>", povesteşte Heidi.

Decizia fundamentală, fără de care nimic din ceea ce a urmat nu s-ar fi întâmplat, a fost să renunţe la jobul ei şi să meargă la Londra. În februarie, ea a venit la Susan Scott Lookalikes, o agenţie specializată în recrutarea modelelor care seamănă cu celebrităţi. Acolo a îmbrăcat câteva dintre rochiile memorabile ale ducesei, printre care rochia albastră Issa, pe care a purtat-o atunci când ea şi Prinţul William şi-au anunţat logodna, precum şi pantofii şi accesoriile ei favorite.

Heidi nu vrea să devină celebră pozând topless.
"Mi-a părut tare rău pentru Kate când au fost publicate fotografiile cu ea dintr-o vacanţă cu soţul ei. Dacă cineva mi-ar face aşa ceva, aş merge la poliţie. Ea şi William nu au deloc timp pentru ei şi vor doar să fie un cuplu normal. E o invadare teribilă a intimităţii lor. Până acum, la joburile pe care le-am avut n-am fost întrebată dacă vreau să mă dezbrac, dar cu siguranţă n-aş face-o, fiindcă am doi copii", a declarat ea pentru cotidianul britanic Daily Mail.

Hedi, care trăieşte în Corby, în comitatul Northamptonshire, alături de fiul ei, Blake, în vârstă de 10 ani, şi de fiica ei, Abigail, spune că cea mai bizară cerere pe care a primit-o a fost să joace Twister cu sosiile Prinţului William şi Reginei, pentru o şedinţă foto.
"Cred că oamenii vor să ne pună în situaţii din viaţa reală, pe care ei nu le văd niciodată la Familia Regală, cum ar fi să joace Twister", a spus ea.

Pentru Heidi, viaţa de model este cu totul altceva, dar s-a adaptat repede. Evident, câştigă mult mai bine. Între leafa pe oră, cum era plătită pe când vindea hamburgeri, şi venitul oferit de agenţie e o diferenţă foarte mare: la Frankie and Benny’s câştiga 60 de euro pe zi, acum ia 810 euro. "Este o diferenţă uriaşă faţă de a lucra într-un restaurant şi se plăteşte mai bine. E o slujbă amuzantă şi fac ceva diferit în fiecare zi", a explicat Heidi, "dublura" ducesei.
Priviţi imaginile, şi veţi înţelege de ce o fostă ospătăriţă merită atâţia bani.

Foto: Daily Mail / Hepta

1 din 9

21 Septembrie 2012
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • vio pe 22 Sep 2012, 01:33
  lady di

  Da extralordinara rochia ,dar cred ca cea mai fastuasa a fost a Dianei

  0
  0

 • iulia pe 21 Sep 2012, 01:58
  kate

  doamne ce rochie de mireasa a putut sa aiba.... cea mai frumoasa din lume

  1
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod