Pompilie Bors si-a donat casa sinistratilor

de Ileana Voicu Ghinea, 29 Iulie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Pompilie Bors si-a donat casa sinistratilor
"Inca din prima editie speciala am reusit sa schimbam in bine vietile a cativa oameni - o familie de batrani (80 si 84 de ani) si o familie de tineri cu doi copii isi pot continua viata intr-un nou camin. Am reusit acest lucru cu ajutorul personalitatilor care au dat curs invitatiei noastre de a se alatura acestui demers, dar si cu ajutorul telespectatorilor. De pilda, Pompilie Bors, vicepresedintele Federatiei Romane de Rugby, si-a donat casa din satul in care s-a nascut. Telefonul redactiei noastre a sunat non-stop si in zilele urmatoare emisiunii, romanii facand gesturi de solidaritate dintre cele mai diverse.
Apelul nostru impotriva indiferentei a avut ecou. Iar gestul romanilor inseamna o motivatie suficient de puternica pentru a continua. A doua editie sper sa aiba macar acelasi ecou ca prima... Desi cred cu tarie ca gesturile romanilor vor continua sa depaseasca chiar si asteptarile noastre"
, a declarat Iuliana Tudor, gazda emisiunii "O data-n viata", in cadrul careia s-a facut aceasta donatie.

Mai mult decat atat, dupa ce prima editie speciala a emisiunii "O data-n viata", din 23 iulie, dedicata campaniei TVR – "Invinge apele", a fost un succes, Iuliana Tudor are pentru aceasta noua editie sperante mari.
Pentru editia de vineri, 30 iulie, au raspuns prezent artisti precum: CRBL, Margareta Paslaru, Stela Popescu, Daniela Nane, Marcel Pavel, Nico, Maia Morgenstern, Fuego, Elena Gheorghe, Ileana Stana Ionescu, Marius Bodochi si alte nume importante ale showbizz-ului romanesc

Suma stransa in cadrul acestei editii speciale va merge la cateva familii care au pierdut totul in urma inundatiilor. La finalul editiei din aceasta saptamana, trupa Phoenix, reunita special pentru aceasta cauza, va sustine un microrecital, ca o completare a concertului caritabil pe care l-au sustinut intr-un club bucurestean, la initiativa lui Nicu Covaci.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod