Pink, din nou mireasa

16 Aprilie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Pink, din nou mireasa

Excentrica Pink si Carey Hart isi vor reinnoi juramintele de casatorie. Cuplul, care de curand s-a reunit, dupa separarea din februarie 2008, planuiesc o ceremonie intima in care sa arate celor apropiati ca, de aceasta data, relatia lor va fi una de durata.

"Cei doi isi doresc o ceremonie, la casa lor din Malibu, pe plaja, in apus de soare. Cel mai probabil, ceremonia va avea loc la inceputul verii si va fi una intima, la care vor lua parte doar rudele apropiate si prietenii", a declarat o sursa pentru FemaleFirst.com.

Cantareata, in varsta de 29 de ani, si motociclistul Carey, in varsta de 33 de ani, au fost casatoriti timp de trei ani si au ramas foarte apropiati si dupa despartire.

Un prieten al cuplului a declarat: "Sunt foarte fericiti si petrec foarte mult timp impreuna! S-au despartit din cauza job-urilor foarte stresante pe care le au, dar niciodata nu au incetat sa se iubeasca. Au avut nevoie de timp sa fie departe unul de celalalt pentru a realiza cat de mult isi doresc sa fie din nou impreuna".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod