Film, muzica si cultura, in Vinerea Mare

Iata ca am ajuns si la finalul saptamanii si, asa cum le sta bine unor oameni ocupati, in weekend trebuie sa te relaxezi.
Iata ca am ajuns si la finalul saptamanii si, asa cum le sta bine unor oameni ocupati, in weekend trebuie sa te relaxezi. Te sfatuiesc sa incepi antrenamentul de vineri ca sa nu faci... febra musculara.

Intra in lumea din "Fantomele lui Goya"


Pictorul Francisco Jose de Goya, barbat respectat si influent, intra in legatura cu Inchizitia spaniola dupa ce muza lui, Ines, este arestata de biserica sub acuzatia de erezie. Thomas, tatal acesteia, constient de relatia pictorului cu Fratele Lorenzo, caruia ii pregateste un portret, ii cere ajutorul pentru eliberarea prea tinerei si frumoasei lui fiice, Ines.
Poti afla mai multe despre aceasta pelicula pe site-ul Cinemagia.ro.

Data: 17 aprilie
Locatia: cinema Europa
Orele: 13.00, 15.00, 17.00, 19.00

Muzica buna de la Directia 5


Baietii, impreuna cu prietenii lor, te asteapa in The Silver Chruch Club, vineri, 17 aprilie, incepand cu ora 20.00. Banuiesc ca trupa nu mai are nevoie de nici un fel de prezentare. Cu siguranta, vei avea parte de o seara pe cinste.

Pret bilet: 20 lei

Expozitie, in Vinerea Mare


In ultima vreme, nu prea ti-am mai recomandat sa mergi la expozitii. Ei bine, iata ca o fac acum si te invit sa mergi sa vizitezi Anaid Art Gallery, un loc in care arta contemporana romaneasca este stimulata si promovata, atat pe plan national, cat si pe plan international.


Data: 17 aprilie
Adresa: Str. Slobozia nr. 34 (Rond Cosbuc)
interval orar: 11.00 - 19.00

La capitolul petreceri...


Ron Carroll, binecunoscut celor care asculta muzica house, vine in Bellagio. Artistul a devenit cunoscut dupa ce a lansat hit-ul "Walking down the street (With my nikes on)", un mare succes in momentul respectiv. Anul trecut a revolutionat muzica house cu piesa "Walking down the street", iar cel mai recent single semnat Ron Carroll este "The only way is up".

Asadar, vino in Bellagio, vineri, 17 aprilie, si nu vei regreta.

Iata ce-ti mai recomanda site-ul 1801.ro pentru timpul tau liber:

Old News in Big Mamou

“Easter Friday” cu Angelo D’Onorio
John B in Fabrica
OGONEK, KIGAMI, MAD TWIST, YUFFA & HARDCORE la Fabrica
16 Aprilie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod