Patrick Swayze cantareste 47 de kilograme

16 Aprilie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Patrick Swayze cantareste 47 de kilograme

Noi fotografii cu actorul Patrick Swayze (diagnosticat cu cancer pancreatic) in care acesta arata foarte slabit au fost publicate in presa americana, potrivit Mediafax, care citeaza Thesun.co.uk.

In varsta de 56 de ani, Swayze apare in aceste fotografii foarte slabit, fiind ajutat sa mearga de catre fratele sau, Don Swayze. Fotografiile au fost realizate in timpul unei opriri la o benzinarie din Los Angeles, in drumul lor spre spital.

Desi in presa americana au aparut informatii potrivit carora actorul ar cantari in prezent doar 47,5 kilograme, Patrick Swayze sustine in continuare ca are "o stare de spirit destul de buna".

Starul din "Dirty Dancing" a fost diagnosticat de medici, in ianuarie 2008, cu cancer pancreatic de tip patru, cea mai virulenta forma a acestei boli.

In momentul in care a fost diagnosticat cu cancer pancreatic, boala ii afectase deja si ficatul. Medicii spun ca cei mai multi dintre pacienti traiesc, in medie, maximum sase luni dupa ce sunt diagnosticati cu acest tip de cancer.

Actorul a urmat o forma agresiva de chimioterapie si un tratament bazat pe un medicament experimental. El a uimit industria cinematografica si de televiziune cand a decis sa inceapa filmarile la serialul de televiziune "The Beast", in timp ce se afla sub tratament si refuzand orice medicamente calmante.

Swayze a anuntat recent ca isi va scrie memoriile, ajutat de sotia lui, Lisa.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod