Pink a avut un accident la Nuremberg

de Nicoleta Tarantus, 16 Iulie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Pink a avut un accident la Nuremberg
Artista a suferit un accident joi (n.r. 16.07) in timpul unui concert pe care l-a sustinut in Germania, cazand de la mare inaltime, din cauza corzilor de siguranta ce nu au fost bine securizate, potrivit dailymail.co.uk.

Aflata in turneul "Funhouse" prin Europa, Pink a fost obligata sa isi intrerupa show-ul mai devreme si sa fie transportata de urgenta la un spital.

"Catre toti fanii mei din Nurnberg: imi pare foarte rau ca mi-am incheiat spectacolul in acest fel. Mi-e rusine de acest lucru si imi pare foarte rau"
, a declarat Pink intr-un mesaj postat pe Twitter.

Desi se afla intr-o ambulanta, pe drum catre spital, Pink a continuat sa posteze mesaje pe Twitter: "Sunt in ambulanta, dar totul va fi bine.
Cele doua corzi de securitate nu au fost prinse corect, m-au scos in afara scenei si am cazut peste o balustrada. Voi face radiografii. Sper ca accidentul meu sa fi fost macar spectaculos!".


Din fericire, accidentul nu a fost grav, iar cantareata americana a revenit in scurt timp pe Twitter pentru a le spune fanilor ca se simte deja mai bine: "Sunt OK, dragii mei - nu am nimic rupt, nu am lichid in plamani, am fost doar lovita destul de puternic".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod