Pharrell Williams lansează o colecţie de modă

Cântăreţul a semnat un contract cu Adidas pentru a crea propria colecţie, în colaborare cu designerii brandului de produse Bionic Yarn.
"Colaborarea cu un brand legendar precum Adidas este o oportunitate incredibilă. (...) Produsele lor nu se demodează niciodată. Este un parterneriat nemaipomenit pentru mine şi Bionic Yarn", a declarat Pharrell Williams într-un comunicat.

Colecţia Adidas Originals va fi pusă în vânzare la începutul verii, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Cântăreţul hip-hop, nominalizat la Oscar pentru melodia "Happy", a mai avut colaborări cu branduri de haine şi articole sportive - acesta a lansat recent o linie de tricouri pentru distribuitorul japonez Uniqlo şi a lansat o linie de blugi pentru firma G-Star Raw, în parterneriat cu firma Bionic Yarn, care promovează produse prietenoase cu mediul înconjurător.

De asemenea, Pharrell Williams are propria colecţie de haine, Billionaire Boys Club, distribuite în magazinele cu acelaşi nume.

Adidas este recunoscută pentru parteneriatele sale cu vedete din lumea muzicii, rapperul Kanye West şi cântăreaţa R&B Rita Ora aflându-se printre cele mai recente celebrităţi care au colaborat cu firma germană.

Pharrell Williams este producător, interpret şi compozitor şi a devenit cunoscut odată cu lansarea duoului The Neptunes, din care face parte şi Chad Hugo.
El este şi solistul şi toboşarul grupului N.E.R.D., pe care l-a înfiinţat alături de Chad Hugo şi prietenul său din copilărie Shay Haley, notează Mediafax.

Williams s-a remarcat şi prin colaborările sale cu alţi artişti celebri, precum Snoop Dogg, Britney Spears, Madonna, Justin Timberlake, Daft Punk şi Robin Thicke.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod