Petru Mircea vrea să facă un film despre viaţa Mădălinei Manole

Fostul soț are în plan un film documentar despre viaţa şi cariera regretatei artiste.

Fostul soț are în plan un film documentar despre viaţa şi cariera regretatei artiste.

Anul acesta, la împlinirea a doi ani de la moartea cântăreţei, Petru Mircea vrea să facă un film despre viaţa "Fetei cu părul de foc", anunță Agenția de presă mondenă, citată de ziarul Click!.

Filmul documentar va cuprinde înregistrări publice şi private pe care le deţine fostul său soţ. El speră că astfel va mai sterge din neînţelegerile pe care le are cu socrii săi.

Până atunci însă, Petru Mircea continuă procesele intentate de aceştia pentru stabilirea custodiei şi paternităţii fiului său, care anul acesta va împlini trei ani, informează Click!.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • delia pe 23 Nov 2012, 12:31
    PETRU MIRCEA

    MA INTREB.... AI CERUT ACORDUL AMANTEI? PANA NU ATI BAGAT-O IN PAMANT PE MADALINA NU V-ATI LASAT....ACUM MAI FACETI SI FILM! APARI SI CU AMNATA SA INTELEG...ASTA CAM DA SEMNE DE MUSTRARI DE CONSTIINTA!!!! LAS-O SA SE ODIHNESCA-N PACE,CA ALTFEL S-AR INTOARCE IN MORMANT LA CAT ESTI DE IMBECIL!

    0
    0

  • ElenaBM pe 25 Mar 2012, 21:09
    IAR?

    Daca pana acum il compatimeam pe acest om acum cred cu tarie ( daca articolul e real ) ca isi cauta problemele cu lumanarea . NU s-a vb destul despre acest inciden,t ca tragedie nu se poate numi o sinucidere? Acum face si film? Cred ca tine cu tot dinadinsul ca fiul sau cand creste maresa vada ( gen DD) cum s-a sinucis mama lui si in direct si in reluare

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod