Cătălin Botezatu și-a dus țarinele la Moscova: prezentare la târgul de mirese

Cătălin Botezatu a continuat seria prezentărilor internaționale, bifând, după Paris și New York, și podiumurile de modă de la Moscova.

Cătălin Botezatu a continuat seria prezentărilor internaționale, bifând, după Paris și New York, și podiumurile de modă de la Moscova.

Designerul român a participat la târgul de mirese de la Moscova, fiind parte a delegației României. Cu prijinul Ministerului Economiei, Cătălin Botezatu a expus la Moscova, alături de alți designeri, cele mai noi creații ale sale, în cadrul standului expozițional al României.

Cătălin Botezatu a avut în cadrul evenimentului propria prezentare de modă, în fața publicului rus.

Ca o pură coincidență, colecția pe care a prezentat-o la Moscova se numește Țarina și conține elemente tradiționale rusești și este inspirată din vestimentația țarinelor fostului imperiu.

Rochiile de seară prețioase au fost prezentate de modele autohtone și aplaudate îndelung de cele câteva sute de spectatori prezenți în centrul expozițional.

În urma prezentării, Cătălin Botezatu a fost învitat, alături de întreaga delegație, la un dineu oferit de Ambasadorul României la Moscova, Constantin Mihail Grigorie.

În cadrul întâlnirii, Cătălin Botezatu a primit propunerea de a realiza propriul show la Moscova în aceast toamnă.

Pe toată durata expoziției, designerul a îmbinat placutul cu utilul, așa cum procedează aproape de fiecare dată când călătorește, și a vizitat centrul Moscovei. Cătălin s-a fotografiat în Piața Roșie, în fața Kremlinului și a vizitat celebrele muzee și Palatul Petrovski.

Din păcate, din cauza vremii friguroase, designerul s-a pricopsit cu o gripă destul de serioasă, astfel încât nu a reușit să bifeze toate obiectivele turistice pe care le avea pe listă.

Cătălin și-a propus însă să recupereze totul în toamnă când se va întoarce în capitala Rusiei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod