Colgate Total Pro Gum Health, sprijin contra problemelor gingivale

Noul sistem de îngrijire orală Colgate Total Pro Gum Health reprezintă soluţia cea mai eficientă pentru prevenirea şi ameliorarea problemelor gingivale.

Noul sistem de îngrijire orală Colgate Total Pro Gum Health reprezintă soluţia cea mai eficientă pentru prevenirea şi ameliorarea problemelor gingivale.

Studiile arată că 3 din 4 persoane* ar putea suferi de afecţiuni gingivale, însă multe dintre acestea nu cunosc problemele cu care se confruntă şi consecinţele lor, ce pot duce chiar la pierderea definitivă a dinţilor. Pentru a nu deveni una dintre aceste persoane, utilizarea noului sistem de produse Colgate Total Pro Gum Health este soluția optimă.

Sistemul Colgate Total Pro Gum Health este un instrument complet pentru îngrijirea gingiei care ajută la combaterea plăcii dentare şi la păstrarea sănătăţii orale.

Controlul plăcii bacteriene este cel mai bun mod de a evita problemele gingivale.

Sistemul Colgate Total Pro Gum Health, ce menţine sănătatea gingiilor, vă pune la dispoziție o pastă de dinți, o apă de gură, o periuță de dinți cu un design special şi ață dentară.

Pasta de dinţi cu tehnologia Tricolsan/Copolimer asigură protecţia gingivală, eliminând bacteriile şi reducând sângerarea gingiilor cu până la 88%. Beneficiile acestei paste de dinți au fost confirmate de rezultatele a numeroase studii clinice şi de laborator, care constituie în acest moment cea mai dezvoltată documentație ştiințifică atribuită unui astfel de produs.

De asemenea, formula sa protejează şi împotriva celorlalte probleme dentare uzuale, cum ar fi cariile dentare, depunerea tartrului sau colorarea smalţului.

Apa de gură pentru uz zilnic, ce are o formulă fără alcool, contribuie la controlul suplimentar al plăcii dentare. În plus, aceasta asigură şi o respiraţie proaspătă şi plăcută. Periuţa de dinţi este special concepută pentru a curăţa chiar şi zonele greu accesibile, în timp ce masează delicat gingiile, datorită configurației speciale a porţiunii active. Aţa dentară completează sistemul de produse, ajutând la îndepărtarea zilnică a bacteriilor din spaţiile interdentare.

Problemele gingivale vă pot afecta ţesuturile moi şi părțile osoase ce înconjoară şi susţin dinţii.

Atunci când periajul dentar nu se face corect, placa dentară, care se formează în permanenţă pe suprafeţele dentare, nu mai este îndepărtată în mod corespunzător, generând inflamaţia gingiei.  Aceasta poartă numele de gingivită şi se manifestă în principal prin sângerare gingivală. Netratată, ea se poate transforma în parodontită, o afecţiune gravă, ce afectează dinţii la nivel structural, ducând chiar la pierderea lor.

Acordaţi atenţie semnelor timpurii de inflamaţie gingivală şi luați măsuri încă de la prima sângerare!

Gingivita este complet reversibilă prin adoptarea unui regim de igienă orală corect şi complet, care să asigure controlul eficient al plăcii dentare.

Acum puteți preveni şi elimina eficient sursa inflamației din cavitatea bucală cu ajutorul sistemului de produse Colgate Total Pro Gum Health, beneficiind de protecție antibacteriană de durată de până la 12 ore.

*Sursa: NHS Information Center, Marea Britanie

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod