Petrecere pentru micutii bolnavi de hemofilie

17 Decembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Petrecere pentru micutii bolnavi de hemofilie

40 de copii din mai multe judete au participat la petrecerea de Craciun, organizata la Clubul Kiddy Land, de Asociatia Nationala a Hemofilicilor din Romania, pe 17 decembrie. Acestia au primit vizita lui Mos Craciun, care a venit incarcat cu daruri pentru fiecare, dar si de multe alte surprize, jocuri si povesti de iarna.

Alaturi de copii s-au jucat si s-au distrat si invitatii speciali: Gabriela Szabo si Razvan si Dani.

"Acesti copii, daca vor beneficia de un tratament corect, care astazi este posibil, vor putea creste ca toti ceilalti copii sanatosi, vor putea sa-si termine studiile, sa-si dezvolte cariere.
In lipsa tratamentului insa, cei mai multi dintre ei vor capata tot felul de handicapuri, putini vor reusi sa-si termine scoala sau sa-si mentina job-ul"
, a declarat Nicolae Oniga.

Luminita Rusen, medic la Institutul National de Hematologie Transfuzionala: „Craciunul este cu siguranta sarbatoarea de care sunt legate cele mai frumoase amintiri ale copilariei si de aceea nu puteam rata un asemenea moment de a ne arata sprijinul. Ne dorim ca toti copiii care sufera de aceasta boala sa aiba parte de bucuria, distractia si cadourile pe care, din pacate, multi dintre ei nu le pot avea in fiecare zi".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod