Bijuterii stralucitoare cu Jewel Jet Steam Cleaner

Te-ai intrebat vreodata care este secretul bijutierilor, de reusesc mereu sa curete bijuteriile din metale pretioase, astfel incat acestea stralucesc, ca si cum ar fi noi? Mai mult ca sigur, raspunsul este...
Te-ai intrebat vreodata care este secretul bijutierilor, de reusesc mereu sa curete bijuteriile din metale pretioase, astfel incat acestea stralucesc, ca si cum ar fi noi? Mai mult ca sigur, raspunsul este: curatarea cu aburi. Cu aburi fierbinti, mai exact.

Acum poti avea si tu bijuterii stralucitoare. Contra sumei de 99 de dolari (aproximativ 300 de lei), le poti asigura bijuteriilor tale stralucirea. Aparatul de curatare cu aburi Jewel Jet Jewelry Steam Cleaner este destinat curatarii bijuteriilor in casa.


Jewel Jet foloseste jeturi de abur fierbinte, pentru a elimina murdaria depusa pe bijuterii, o metoda pe care bijutierii o folosesc de multi ani.

Jewel Jet poate fi cadoul perfect pentru o iubitoare a bijuteriilor. Iar daca mama ta sau prietena ta cea mai buna este fan bijuterii, dar are deja tot ce si-ar dori, poate ca a venit timpul sa ii cumperi Jewel Jet; vei constata ca va incepe sa le poarte mai des, acum, ca sunt curate.

Recipientul se umple cu maximum 250 de mililitri de apa, se baga in priza si, dupa aproximativ trei minute, beculetul rosu se va stinge.
Acum este momentul sa folosesti aparatul de curatare cu aburi. Prinde bijuteria cu penseta din dotarea aparatului si asaz-o deasupra sitei. Dupa doua sau trei jeturi de abur fierbinte, va fi la fel de stralucitoare ca atunci cand ai cumparat-o.

Produsul poate fi comandat de pe amazon.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod