Peste 300 de participanţi "au sărit" pe acoperişul Bucureşti Mall!

5 Septembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Peste 300 de participanţi
Peste 300 de persoane s-au antrenat sâmbătă, pe acoperişul  Bucuresti Mall la cea mai mare clasa de Kangoo Jumps din România- ”The roof is on fire!”. Participanţii au sărit pînă la epuizare impulsionaţi de instructorii World Class, conduşi de presenter-ul şi master trainer-ul Kangoo Jumps, Kinga Sebestyen.

“Astăzi au participat peste 300 de persoane la clasă şi încă pe atât în public, un număr record.
Conceptul va fi implementat şi în celelalte ţări în care compania World Class este reprezentantă. Ideea este una originală şi aparţine Country Manager-ului World Class Romania, Marius Nedelcu. Ne-am dori să repetăm succesul de astăzi şi cu alte evenimente, eventual din sfera dansului, având aceeaşi locaţie”,
au spus reprezentanţii World Class Romania.

Kinga Sebestyen şi instructorii World Class au urcat pe scena, la sesiunea de încălzire, alături de CRBL, Roxana Ciuhulescu si Elena Ionescu, solista formatiei Mandinga.
“Participanţii au fost minunaţi şi au reacţionat foarte bine de la început şi până la sfârşit. La partea de încălzire i-am avut pe scena si pe cursanţii mei, CRBL, Roxana Ciuhulescu si Elena, solista formaţiei Mandinga. De altfel, au mai venit cursanţi şi din Bistriţa, Cluj, Ploieşti, care atunci când am astfel de prezentari îmi sunt alături”, a spus Kinga Sebestyen.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod