Peninsula recicleaza

21 Iulie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Peninsula recicleaza

In perioada 23-26 iulie, Miscarea de Reciclare se alatura Festivalului Coke Live Peninsula. Miscarea de Reciclare este primul proiect national de educare a publicului larg in privinta reciclarii (ambalaje, DEEE si alte tipuri de deseuri reciclabile).

Campania este organizata de Roddia sub patronajul Ministerului Mediului si are ca principal partener national Societatea Romana de Televiziune. Miscarea de Reciclare isi propune sa devina platforma nationala de constientizare si informare asupra nevoii de a recicla.
Campania se adreseaza atat  publicului larg, cat si autoritatilor, companiilor si ONG-urilor. 
 
La Peninsula, Miscarea de Reciclare si recrutii ei vor face curatenie la sfarsitul fiecarei zile, selectand diferentiat deseurile si trimitandu-le spre reciclare.
 
Pentru ca la Peninsula se recicleaza, participantii vor fi asteptati la coltul de reciclare unde in schimbul deseurilor pe care le depun in containerele corespunzatoare vor primi materiale informative despre reciclare si cadouri verzi.
 
 
Cortul Miscarii de Reciclare va fi amplasat in zona Civiliada II - zona de camping. Aici, trupele Miscarii va asteapta cu concursuri si o multime de surprize, printre care:
Paharele aduse spre reciclare vor fi transformate in "flori" din care se va alcatui un camp de  flower&recycling power
Participantii la festival vor primi bratari din material reciclat
Vor fi organizate concursuri de origami si recycle art, precum si de body painting

Vreme de sase saptamani, Miscarea de Reciclare a cuprins intreaga tara: Bucuresti (11 iunie), Galati (20 iunie), Iasi (27 iunie), Targul Secuiesc (03-05 iulie), Cluju (11 iulie) si Brasov (18 iulie).
 

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod