Paula Seling, prima admisă la Universitatea de Muzică "George Enescu"

Cântăreața a fost admisă recent la Universitatea de Muzică "George Enescu" din Bucureşti. Ea a obţinut la examenul de admitere media 9,84, potrivit unui comunicat remis agenției Mediafax de Fundaţia Culturală Phoenix.
Potrivit sursei citate, anul acesta, examenul de admitere care s-a desfăşurat recent le-a oferit profesorilor de la Universitatea de Muzică "George Enescu" din Bucureşti o surpriză, întrucât printre candidaţi s-a numărat şi Paula Seling.

La examenul de aptitudini, comisia i-a acordat Paulei Seling nota 10. Prezenţa ei la toate examenele a probat acelaşi profesionalism şi rezultatul a fost o unanimă recunoaştere: media 9,84 a determinat poziţionarea ei pe primul loc între persoanele admise anul acesta la Universitatea de Muzică "George Enescu" din Bucureşti.

O altă prezenţă inedită la acelaşi examen a fost cea a compozitorului Cristian Faur, "care a trecut şi el cu bine examenul, pe o poziţie fruntaşă".

Potrivit comunicatului, "coincidenţa face ca - în ani diferiţi - şi Cristian Faur (în calitate de compozitor) şi Paula Seling (în calitate de interpretă)" să se clasifice pe locul al treilea în competiţia muzicală europeană Eurovision.


Foto: Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod