Paul Walker i-a lăsat fiicei sale toată averea


Actorul american i-a lăsat fiicei sale Meadow, în vârstă de 15 ani, întreaga lui avere, estimată la 25 milioane de dolari.
Starul francizei "Fast & Furious" a murit la vârsta de 40 de ani într-un tragic accident de automobil, pe 31 noiembrie. Bunurile aflate în posesia actorului valorează 25 milioane de dolari, potrivit testamentului acestuia, informează revista People, citată de de agenţia Mediafax.

Această moştenire nu este însă lipsită de complicaţii. Tatăl lui Paul Walker, care a fost numit executor al testamentului starului, a depus o petiţie prin care a cerut tribunalului să o numească pe Cheryl, mama actorului, drept tutore legal al lui Meadow. Însă fiica lui Paul Walker locuieşte cu mama sa, Rebecca Soteros.

Potrivit voinţei actorului, tatăl său a cerut justiţiei ca soţia sa Cheryl să fie numită şi în funcţia de administrator al averii starului.

Paul Walker şi Roger Rodas, prieten şi partener de afaceri al actorului, au murit pe 30 noiembrie, după ce automobilul în care se aflau a depăşit spaţiul carosabil şi s-a izbit de un stâlp şi de un copac, explodând la câteva secunde după impact. Actorul şi prietenul său participaseră cu puţin timp înainte la o gală de caritate organizată în beneficiul familiilor afectate de taifunul Haiyan care a devastat statul Filipine.

Rămăşiţele pământeşti ale celor două victime au fost identificate cu ajutorul radiografiilor dentare, întrucât trupurile lor suferiseră arsuri severe.

Certificatul de deces al actorului Paul Walker, starul francizei "Furios şi iute", confirmă faptul că starul american nu a murit doar din cauza traumatismelor violente, ci şi a arsurilor suferite.

Potrivit aceluiaşi document, starul american, care şi-a pierdut viaţa la vârsta de 40 de ani, a ars de viu, la câteva clipe după impact.
Moartea sa a fost una rapidă.

Familia şi prietenii lui Paul Walker şi-au luat rămas bun de la actor, în cadrul unei ceremonii organizate pe o plajă din Santa Barbara, pe 15 decembrie, la o zi după ce rămăşiţele pământeşti ale starului american au fost incinerate, iar cenuşa sa a fost depusă la cimitirul Forest Lawn Memorial Park din Los Angeles.

Paul Walker şi-a început cariera de tânăr, fiind protagonistul mai multor reclame. În 1986, el a debutat într-un rol în filmul "Monster in the Closet".

Au urmat numeroase roluri în seriale TV, precum "Highway to Heaven", "Throb" şi "Tânăr şi neliniştit". Începând din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri în filme precum "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000), "Timeline" (2003), "Flags of Our Fathers" (2006).

Actorul a devenit celebru jucând în franciza "Furios şi iute/ The Fast and The Furious".
Pe 13 decembrie 2013, va fi lansat, în Statele Unite ale Americii, lungmetrajul "Hours", în care Paul Walker are un rol important. El a mai jucat în drama poliţistă "Brick Mansions", aflat în postproducţie şi care va fi lansat în 2014, notează Mediafax.

Filmul de acţiune "Fast and Furious 7", ale cărui filmări au fost oprite după moartea subită a actorului Paul Walker, va fi lansat pe 10 aprilie 2015, a declarat pe 22 decembrie, actorul Vin Diesel, unul dintre starurile acestei francize.


Foto: Hepta

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod