Patrice si The Faint - noile nume confirmate la B'ESTFEST

3 Februarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Patrice si The Faint - noile nume confirmate la B'ESTFEST

Confirmarile pentru cea de-a treia editie B'ESTFEST continua cu doua noi nume: Patrice si The Faint. Festivalul se va desfasura anul acesta in perioada 1-5 iulie, la Romexpo, iar printre artistii care si-au anuntat deja prezenta numarandu-se The Killers ("Ziua Zero"), Manowar (Aftershock), Motorhead, Moby, Franz Ferdinand si The Ting Tings.

Cu versuri de o puternica incarcatura sociala, care vorbesc despre iubire, rebeliune, spiritualitate, viata si moarte ("Soulstorm", "Up In My Room", "Everyday Good", "You Always You" sau "Clouds") l-au adus pe Patrice in atentia publicului, propulsandu-l drept un exponent al noii generatii de artisti reggae.


Dupa numeroase show-uri sustinute in cadrul unor festivaluri precum Summerjam, Hurricane, Summercase, Frequency sau OpenAir St. Gallen, Patrice va vizita in luna iulie pentru a doua oara Bucurestiul, de data aceasta pentru a concerta pe una dintre scenele B'ESTFEST, in "Ziua Zero", alaturi de The Killers.

Alcatuita in prezent din Todd Fink (voce), Jacob Thiele (sintetizator), Dapose (chitara, bass), Joel Petersen (chitara, bass), Clark Baechle (tobe), trupa americana The Faint a fost mereu descrisa ca fiind un amestec de dance-punk cu influente new wave sau un melanj de electro-pop si punk rock.
Dupa ce au deschis show-uri pentru No Doubt si Placebo, la inceputul anilor 2000, si au concertat in cadrul unor festivaluri precum Electric Picnic, Coachella, T in the Park sau Melt!, vara aceasta, pe 3 iulie, membrii The Faint vor fi la Bucuresti.
 
Biletele pentru "Ziua Zero", cele pentru Aftershock, biletele de o zi precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie sunt disponibile atat online, pe www.myticket.ro precum si in reteaua magazinelor Diverta.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod