Party românesc la Saint Tropez

Vineri, 2 august 2013, una din cele mai luxuriante plaje din Saint Tropez va fi gazda unei petreceri româneşti de senzaţie.
Renumită ca una dintre cele mai exclusiviste plaje din Saint Tropez, Nikki Beach este cunoscută în toată lumea pentru celebrităţile şi oamenii cu foarte mulţi bani care vin să se distreze acolo. Ea a devenit şi una din cele mai iubite destinaţii de vacanţă pentru români, numărul turiştilor de la noi crescând de la un an la altul. Românii îşi petrec vacanţele în Saint Tropez, simţindu-se excelent printre vedetele autohtone şi fiind, de multe ori, sufletul celor mai reuşite petreceri.

De aici a fost doar un pas până la organizarea unui party cu specific românesc.
Dacă tot sunt românii cei care dau tonul la distracţie în Nikki Beach, atunci de ce să nu aibă loc o petrecere specială pentru ei?


Prin urmare, în acest weekend, în Saint Tropez se va auzi muzică românească, se va petrece româneşte şi se va demonstra încă o dată de ce Nikki Beach este intitulat adeseori “pământ românesc.” La petrecere sunt aşteptate în jur de 1.500 de persoane: la restaurant, pe plajă şi la piscină. Artiştii deja confirmaţi la marele eveniment sunt DJ U-gin (rezident LOFT), Dj ROM1 & Philippe Paris, Jim Sax, Live Percu Nebat de la Pacha & Space Ibiza, Wader Men şi Nicholas Shamu – the violin wizzard, alături de invitatul său special: Damian Drăghici.

“Am luat decizia de a organiza o zi şi, mai ales, o petrecere în cinstea românilor, atât în urma relaţiei excepţionale pe care am avut-o cu numeroşii clienţi români în Saint Tropez de mai bine de 20 de ani, cât şi datorită colaborării la fel de bună cu Romania Home Club şi cu românii alături de care am lucrat pentru petrecerile NikKi în perioada iernii.
Iubim atitudinea, deschiderea şi prietenia spiritului latin ale românilor, cu care avem numeroase asemănări”, declară Fabien Cerato, Operation & Marketing Manager Nikki Beach.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod