Parintii lui Michael Jackson divorteaza

de Nicoleta Tarantus, 20 August 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Parintii lui Michael Jackson divorteaza
Dupa o casnicie de 60 de ani, Katherine Jackson si Joe Jackson vor divorta, potrivit unor informatii aparute in presa britanica.

Motivul? Katherine nu ar mai suporta “comportamentul crud” al sotului ei, Joe, dupa moartea fiului lor, Michael Jackson. Parintii lui Jackson s-au despartit in urma cu cinci ani si de atunci locuiesc separat, insa Katherine a decis sa depuna actele de divort dupa ce sotul ei, in varsta de 81 de ani, a sugerat, intr-o serie de declaratii, ca ea este vinovata de moartea fiului lor.

Katherine Jackson a respins ideea unei incheieri legale a mariajului, deoarece, in calitate de membra a cultului religios Martorii lui Iehova, ea nu crede in divort.

In 2007, intr-un interviu acordat unui post de televiziune american, Michael Jackson l-a acuzat pe tatal sau ca l-a batut de multe ori atunci cand era copil.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Athina-Aurelia Costea pe 23 Sep 2010, 13:41
    TARZIU, MULT PREA TARZIU !!

    Mult prea tarziu, mamaie Kati !! Mult prea tarziu ai luat aceasta hotarare care trebuia luata la timp, incat nici bietul INGER MICHAEL cu care v-a binecuvantat D-ZEU fara sa meritati sa nu sufere pe nedrept, si nici d-ta sa nu iti ingropi viata alaturi de acest MONSTRU. Dar iehovismul de care te-ai imbolnavit , ti-a inabusit intelepciunea si i-a sugrumat si bietului si dragului nostru o parte din copilarie si demnitate. Beneficiul e acum mult prea mic comparativ cu dezastrul la care ai asistat pasiva ! Nu ti-au mai ramas decat cateva zile care speram si dorim ( de ce sa nu dorim ? ) sa-ti fie mai linistite. Speram si dorim sa te poti ocupa in mai multa liniste de copilasii lasati in urma de INGERUL nostru.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod