"Parcul Artelor" se deschide vineri

17 Iunie 2009
Facebook Twitter Comenteaza


A treia editie a acestui eveniment va debuta vineri, 19 iunie, incepand cu ora 11 dimineata. Manifestarea celebreaza "550 de ani de vitalitate si creativitate urbana bucuresteana".

Timp de trei zile, in Parcul National - Lia Manoliu - va rasuna muzica de calitate, dupa cum urmeaza: vineri vine Trupa Trei Parale, sambata -  trupa Glissando si Circ Parada, si duminica - Animal X si Biluna Jam Session.

De asemenea, vor mai sustine concerte cei de la Dekadens, Zgarie Nori, Koszika and all her friends, Minus, Dj Kojo DJ Zone si alti special Dj guests.
Pe langa muzica, cei care ajung in Parcul National vor avea parte si de un spectacol de dans contemporan, sustinut de "Dansez pentru Mine".

Trupele de teatru ArCa LuI nOe, Al Nostrum, INDart si Paiata vor sustine reprezentatii atat pentru cei mari cat si pentru pitici.
Arta cinematografica va fi reprezentata printr-un maraton de scurtmetraje, filmul documentar "Bucuresti 1940" si filmele "Calea Victoriei" ( regia Alexandru Sarbu, scenariu Eva Sarbu ), "Portile albastre ale orasului" (Mircea Muresan) si "Pepe si Fifi" ( Dan Pita). Iubitorii literaturii vor putea sa petreaca timp in compania cartilor si a autorilor in cadrul librariei special amenajate in amfiteatru. De asemenea, va veti putea delecta cu expozitii de pictura, fotografie (in colaborare cu "Bucurestiul Meu Drag"), sculptura, street art.


Terasa "Green Hours" se muta si ea in parc pentru a oferi ocazia unor momente de relaxare alaturi de prieteni. Cat despre visual art, va asteapta atat sub forma de proiectii de fotografie digitala si grafica cat si ca "special act", seara, alaturi de Vj Eko and guests.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod